Słuchacz zdobywa wiedzę i umiejętności z zakresu oceny jakości surowca, przechowywania żywności, obróbki produktów, obsługi sprzętu gastronomicznego, przygotowania dań zimnych, gorących i podstawowych deserów oraz wydawania dań.
Propozycje miejsc pracy dla absolwentów obejmują restauracje, kawiarnie, bary, pensjonaty i domy wczasowe, firmy cateringowe, organizator imprez okolicznościowych oraz własna firma.
Tel: (32) 267 – 77 – 58
Email: sekretariat@ckziu-bedzin.pl
adres do e-doręczeń:
AE:PL-11914-62866-CVSGF-18
ul. 11 Listopada 3
Będzin 42 – 500
Czyny od poniedziałku do piątku
w godzinach od 8.00 do 15.00
(sprawy uczniowskie od godziny 9:00)
Dokumenty szkoły
Zestaw podręczników
Do pobrania
Projekty UE
Deklaracja dostępności